Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

Sedlec-Prčice "A" - Teplýšovice 1:5

První utkání zimního turnaje jsme odehráli proti mužstvu Teplýšovic, které stejně jako my hrají krajskou I.B třídu. První utkání se nám příliš nepovedlo a tak jsme odešli s pětigólovým přídělem.

První poločas: Dařena - Sedláček, Lukáš Jan, Prchlík, Renč - Mára, Bechyně, Bouška, Pištěk Lukáš - Pištěk Zdeněk st., Pištěk Tomáš

Druhý poločas: Ryšavý - Kobliha, Pištěk Zdeněk st., Bouška, Lukáš Milan - Boubalík, Bechyně, Pištěk Lukáš, Sedláček - Kubát, Pištěk Tomáš

Dále střídali: Šetina, Muller

Branka: 88. Boubalík

V první polovině jsme dostali lekci z produktivity, když hned v první minutě lovil brankář Dařena míč ze sítě. Teplýšovičtí byli svižnější, přesnější a pohyblivější. Bylo vidět, že už máme v nohou nemálo naběhaných kilometrů a na pohybu to bylo znát. Zkušenější hosté trestali z brejků, když vždy naši slibně se rozvíjející akci přerušila nějaká nepřesnost a hosté nás takříkajíc hnali. Do přestávky jsme obdrželi ještě další dvě branky, i když v poli to tak jednoznačné nebylo.

Druhý poločas došlo na naší straně k prostřídání a na kvalitě naší hry to bylo znát. Hráči nedokázali dodržovat taktické pokyny a do konce zápasu jsme se nedostali takřka k ničemu. Chaos v naší hře spolu s herními dovednostmi v obranné hře bude třeba hodně pilovat.

 Tento víkend nehrajeme, zápas s Votickým béčkem máme přeložený na pátek. V sobotu a neděli budeme pouze trénovat a příští týden nás čeká víkendový dvojzápas proložený tréninkem. Po tomto dvojzápase se uskuteční čtyřdenní soustředění v domácích podmínkách.

 Fotky z utkání:

P1310001 

P1310002 

P1310003 

P1310004 

P1310005 

P1310006 

P1310007

P1310008

P1310009