Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

Další povedená příprava

A mužstvo vs. Pravonín (okresní přebor) 3:4 (2:1)

Sestava: Ryšavý - Sedláček, Pištěk Zd. st., Bechyně, Prchlík - Mára, Bouška, Pištěk T., Pištěk L. - Davídek, Senft

Střídali: Lukáš M., Drahota, Boubalík, Kobliha, Šetina

Před zápasem jsme absolvovali třídenní soustředění v domácích podmínkách a čekali jsme, jak se to na nás projeví. Nakonec to nebylo tak zlé, ale přesto jsme inkasovali vícekrát, než jsme skórovali a tak se vyhrát zkrátka nedá.

Utkání s Pravonínem jsme začali ve velkém stylu, když jsme se po soupeřově rozehrávce chopili balonu, Tomáš Pištěk si narazil s Michalem Davídkem a již ve vápně předložil Bouškovi, který nekompromisním způsobem zakončil gólově. Poté byla hra vyrovnaná a ukazovali se nám okénka v naší obraně. SOupeř jich však nedokázal ve většině případů vůbec využít, i když jsme jim darovali mnoho příležitostí a standardních situací. Udeřit jsme tak mohli my, ale Senft si v samostatném úniku ukopl balon a slibnou akci nestačil zakončit Bouška. Z jedné standartky trefil Mára břevno. Dále Bechyně vysunul Lukáše Pištěka, před nímž podskočil balon obránce, ale nepříliš dobře zpracoval a jeho střela "na dlouhou nohu" mířila vedle. Poté se prosadili gólově Pravonínští, když jsme třikrát! po sobě ztratili míč v blízkosti našeho vápna, míč se odrazem dostal k soupeřovu záložníku a ten si již věděl rady. Poté předvedl dva parádní zákroky Honza Ryšavý, když vychytal střely z bezprostřední vzdálenosti. Před koncem poločasu jsme předvedli ukázkovou rychlou akci po zemi, když si postupně Michal Davídek narazil s Márou, Bouškou a Tomášem Pištěkem a z malého vápna prostřelil gólmana Pravonína.

V druhém poločase jsme zapoměli obranu v kabině a soupeř měl v útoku příliš mnoho místa. Ale po pořádku. Nejprve rozvlnili síť v naší brance soupeři, když v protiútoku po naší ztrátě balonu dokázali dát centr po zemi před branku, kde dva naši obránci neuhlídali jednoho útočníka hostů. Poté se kopala na druhé straně penalta po zákroku na Boušku, kterou bezpečně proměnil Davídek. Následně ovšem přišla naše chyba při standardní situaci soupeře, když centr před Ryšavým uklízel do branky úplně samotný hráč. Aby toho nebylo málo, tak se Pravonínskému předstoperovi povedlo kopnout jeden z trestných kopů do šibenice a tak jsme opět odcházeli z umělky poraženi.

Dostáváme příliš mnoho gólů, nebráníme jako celek. V útoku jsme toho mnoho nepředvedli, i když ke konci jsme soupeře trochu zatlačili a několikrát se dostali k zakončení. To však bylo málo důrazné nebo nepřesné a tak z toho nic nebylo.

Příští týden hrajeme s Borotínem.

Fotky z utkání (Tomáš Davídek) najdete ve fotogalerii.