Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

TJ Sedlec-Prčice - Mladá Vožice 2:1 (1:1)

Generálku na mistrovská utkání jsme chtěli odehrát na domácím pažitu a dobře se tak připravit na další týden, ale mimořádně deštivý víkend nám v tom zabránil a tak jsme opět jeli do Votic na umělku.

 
 
Sestava: Ryšavý - Pištěk L., Sedláček, Kabíček - Davídek, Pištěk T. - Seidel, Bouška, Raček - Trnobranský, Muller
 
Střídali: Všetečka, Kubát, Kobliha
 
Připraven: Rataj
 
Branky: Seidel, Davídek
 
V deštivém odpoledni jsme neodehráli nijak oslnivý zápas, ačkoliv kvalita soupeře nebyla nijak výrazná. Prvních dvacet minut jsme ještě odehráli slušně, dostupovali jsme k hráčům soupeře a ten měl starosti se dostat z vlastní poloviny. I když jsme ukázali, že umíme hrát nátlakově, tak nás to stojí dost sil, které potom těžko nahrazujeme v dalším průběhu utkání. 
 
To bylo znát na konci poločasu, kdy jsme už nebyli schopni předávat si hráče soupeře tak, aby měli stížené převzetí balónu a hned zápas vypadal jinak. Šance jsme měli, jednu z nich proměnil nadvakrát Seidel. Jenže soupeř hned vybojoval roh a po skrumáži srovnal.
 
Druhý poločas již nebyl tak kvalitní, jelikož obě mužstva prostřídala a tak světlejší chvilky střídaly ty slabší. Trenérovi alespoň krystalizuje sestava do mistrovských utkání a tak musíme věřit, že v mistrovských utkáních se nám povede lépe.
 
Tuto neděli tedy hrajeme se Teplýšovicemi, od 15:00 na domácí půdě, pozor na změnu času.