Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

Vyšehořovice - TJ Sedlec-Prčice “A” 6:1 (3:0)

Na půdu třetích Vyšehořovic jsme nejeli s přehnanými ambicemi. Přesto jsme po povzbudivém utkání s Teplýšovicemi nehodlali dát svou kůži zadarmo. Realita byla ovšem jiná.

Sestava: Ryšavý - Pištěk L., Sedláček, Raček - Muller, Davídek, Pištěk T., Prchlík - Bouška P. - Trnobranský, Seidel
 
Branka: Všetečka
 
Střídali: Všetečka, Tvrdý, Rataj
 
Připraven: Bouška J.
 
 
V nezvyklém sobotním dopoledni jsme nastoupili na půdě týmu, který poněkud obměnil kádr a přivedl dobré fotbalisty. Na individuálních schopnostech to bylo znát, ale jako tým domácí nepůsobili příliš sehraným dojmem. Pokud odhlédneme od výsledku, tak by se asi dalo napsat, že nás domácí nějak výrazně nepřehrávali, měli jsme míč na kopačkách zhruba stejně jako oni. Ale fotbal se hraje na góly a ty byly schopni střílet jen domácí.
 
A první vstřelili už v páté minutě. Trestný kop ze strany jsme odvrátili, ale následný centr již ne, když jsme nezvládli aplikovat ofsajdovou past a tak volný hráč soupeře přehlavičkoval našeho golmana. I poté měli domácí několik možností k zakončení, ale brankář Ryšavý byl vždy na místě. My jsme se dostali k bráně soupeře sporadicky a za první půli jsme snad měli jen dvě příležitosti. Přesto jsme ale byli schopni kombinace ve středu pole a na výsledný debakl to nevypadalo. Po dvaceti minutách domácí udeřili podruhé, když rozehráli trestný kop zpoza vápna po zemi, hráč soupeře se dostal až do vápna, kde předložil na malé vápno spoluhráči, který měl již snadnou práci. Vůbec jsme dost faulovali před svým pokutovým územím, což dávalo domácím dost příležitostí k ohrožení naší branky. Do poločasu se určitě dal udržet stav s dvougólovým mankem, ale proti byl domácí útočník, jenž si naběhl na průnikovou přihrávku (řekněme na hranici ofsajdu) a v pohodě zakončil své sólo přes Ryšavého.
 
Do druhého poločasu jsme nenastoupili odevzdaní a domácí se měli co otáčet. Už asi cítili, že nejde prohrát a tak přestali běhat a nabíhat si. Toho jsme využili, přitlačili trochu na pilu a snažili se o presink. Ten jsme s větším či menším úspěchem praktikovali až do našeho gólu, který po odražených balonech vstřelil střídající Všetečka. Pak se domácí trochu zalekli a toho jsme měli využít. Naději nám vzala 71. minuta, kdy jsme měli tutovku po průniku Račka. Míč ale místo dobře postaveného Davídka na malém vápně zakončil ve skluzu Pištěk mimo a hned z následného útoku jsme inkasovali počtvrté a bylo po nadějích. Poté jsme ještě přeskupili řady, snažili se s výsledkem něco udělat, ale entuziasmus nám došel a domácí nám dali ještě dvě branky, z toho jednu z penalty.
 
Co naplat, příští týden musíme zabrat proti poslednímu Neveklovu, který ale také nedává svou kůži lacino a bude to obtížný zápas.