Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

AFK Kácov vs. TJ Sedlec-Prčice A 0:3 (0:1)

Na umělé trávě ve Vlašimi jsme si to rozdali s Kácovem, jenž je prošpikovaný mladíky z Vlašimi a dvěma třemi zkušenými borci.

Sestava: Ryšavý - Pištěk L., Sedláček, Kabíček J. - Prchlík, Pištěk T., Trnobranský, Raček - Davídek - Seidel, Muller F.
 
Připraveni: Bouška P., Bouška J., Kobliha, Tvrdý M.
 
Branky: Davídek, Seidel, Pištěk T.
 
Penaltu neproměnil: Raček
 
Červená karta: Kabíček
 
No, větrná hůrka při umělce ve Vlašimi nám svědčila. Předvedli jsme kompaktní, týmový výkon okořeněný střeleckou potencí a tak jsme si, celkem vzato zaslouženě, odvezdli všechny body.
 
Domácí nastoupili s velmi mladým mužstvem, které bylo běhavé, technicky dobře vybavené a zdálo se i takticky dobře připravené. Jenomže tvořit hru proti mužstvu, jenž včas přistupuje k protihráčům, zachytává kombinaci již kolem půlící čáry a má za sebou výtečného gólmana, je těžké. A tak se domácí nestačili divit, když jsme je čas od času provětrali z brejků a dobrou kombinací ve středu pole přichystali obraně nejednu těžkou chvíli. V desáté minutě jsme mohli jít do vedení, když se na lajně uvolnil Seidel, předložil nabíhajícímu Trnobranskému na malé vápno, jenže ten poslal pouze navštívenku ztěží dorazivší na místo určení. Naprosto totožnou akci, ale s lepším výsledkem jsme předvedli o pár minut později, když po lajně zatáhl míč Raček, dostal se přes svého obránce do vápna a svou akci vyšperkoval nezištnou přihrávkou před prázdou branku na Davídka. Ten již neměl potíže uklidit míč do branky a to domácím vzalo vítr z plachet. Najednou začali hrát více na sebe a pomalu se jim vytrácel týmový výkon. Toho jsme mohli využít, jenomže v brejkových situacích jsme byli příliš uspěchaní a finále se nám nedařilo. Těsně před přestávkou jsme mohli skóre navýšit, když centr Račka hlavičkoval Davídek, ale gólman domácích byl na místě. Za zmínku ještě stojí, že v ojedinělé šanci domácích nás podržel Ryšavý, když byl včas pod nohami soupeře a zabránil tak gólu.
 
Do druhého poločasu jsme chtěli hrát stejně jako v první půli, ze zajištěného bloku, včas být u hráčů soupeře a přidat další branky. Jenomže domácí si v kabině k výkonu řekli své, vlétli na nás a výsledkem byli dvě gólovky, které ovšem nedali. Jednou zasáhl výborně Ryšavý a podruhé netrefili branku. A to se jim stalo osudným. Na lajně zakombinoval Davídek s Prchlíkem, dostal se do vápna, kde přes hráče procedil přihrávku na nabíhajícího Seidla, jenž se trefil báječně na zadní tyč. Domácí byli vyvedeni z konceptu a tak se nám poměrně dařilo držet míč na kopačkách anebo alespoň daleko od naší branky. Domácí se trápili a branku skoro neohrozili. Třetí branku jsme přidali po báječném uvolnění Davídka na straně, jenž přešel přes tři hráče a předal na vápno Seidlovi, jenž byl sám před gólmanem. Situaci řešil přihrávkou na nabíhajícího Pištěka, jenž měl uvolněnou půlku brány a trefil přesně. Zanedlouho mohlo být ještě veseleji, když si na vápně prohodil dva obránce Davídek a před zakončením byl faulován zezadu. Kopala se penalta, ale tu Raček neproměnil. Domácí se trochu nadechli, vyšlo jim střídání a také jsme jim pomohli vyloučením, když se šel po druhé žluté sprchovat Kabíček. Najednou nás přitlačili, standartky, rohy, ale vše jsme uskákali, odvrátili při výtečné bojovnosti. Domácím pár minut před koncem došel dech a entuziasmus a tak jsme již utkání dovedli do vítězného konce.
 
Po výborném kolektivním výkonu vezeme důležité tři body a pokud příští týden doma porazíme Miřetice, tak pak bysme měli mít klid do zbývající části sezóny. Hrajeme klasicky v neděli od 17:00.