Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

TJ Sedlec-Prčice A - Miřetice 1:2 (1:0)

V typicky aprílovém počasí jsme nastoupili proti soupeři z Miřetic, proti kterému jsme chtěli potvrdit body z Kácova. To se nám ale po tristním výkonu nepodařilo.

Sestava: Ryšavý - Pištěk L., Sedláček, Kabíček - Prchlík, Pištěk T., Trnobranský, Raček - Davídek - Seidel, Muller
 
Branka: Davídek z pen.
 
Střídali: Tvrdý, Bouška, Kobliha
 
Do patnácté minuty se zdálo, že budeme mít utkání ve svých rukou. Hráli jsme poměrně dobře s míčem a vypracovali si řekněme pološance. Ty jsme ovšem ve finále zazdili nebo pokazili finální přihrávku. Pak ospale hrající hosté, kteří nikam nechvátali, převzali iniciativu a vycítili svou šanci. Jednou nás tak musel podržet Ryšavý proti velké šanci hostujícího útočníka. Vrchol naší neschopnosti předvedli Muller s Davídkem, kteří si na malém vápně dávali přednost v zakončení až jim míč proskákal pryč. A tak před konce poločasu přišel trest, když jsme nezvládli pohlídat aut miřetických, míč propadl naší obranou a miřetický útočník podstřelil vybíhajícího Ryšavého.
 
Druhý poločas začal nejhůře jako mohl. Místo abysme na soupeře vlétli, tak nám dali gól, když záložník hostí prostoupil celou naší polovinou nebráněn a v pohodě si došel na vápno pro gólovou střelu. Co naplat, že si na ni Ryšavý sáhl. Poté jsme ale přeci jen začali trochu tlačit na pilu a výsledkem bylo snížení z penalty Davídkem po ruce hostujících hráčů. Dále jsme měli šanci, když kombinoval na straně Prchlík s Davídkem, ale zpětná přihrávka druhého jmenovaného našla jen kopačky hostí. A když opřel hlavičku Seidel do břevna a Davídek mířil mimo tyče, vypadalo to s dobrým výsledkem v náš prospěch špatně. Posledních deset minut už jsme odehráli v křeči, hosté to zkušeně odehráli na naší polovině nebo mimo hřiště a bylo po zápase.
 
Takříkajíc, z hrušky zpátky na zem. Příští týden jedeme do obrozené Zruče, která vyhrává jeden zápas za druhým a rozhodně to tam nebudeme mít jednoduché.