Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

Zruč nad Sázavou - TJ Sedlec-Prčice A 3:1 (0:0)

Po deštivých dnech jsme zavítali do pro nás daleké Zruče, kde jsme na těžkém terénu odehráli další utkání krajské fotbalové I.B třídy. Že jsme se domů vraceli s prázdnou, za to může nelichotivá desetiminutovka v druhé půli.

 
 
Sestava: Ryšavý - Tvrdý, Sedláček, Kabíček - Raček, Prchlík, Pištěk T., Kobliha - Davídek - Trnobranský, Muller F.
 
Střídali: Kubát P., Muller P.
 
Připraveni: Bouška J., Křížek R., Šetina A.
 
K zápasu jsme nejeli kompletní, čímž ovšem nechci znehodnotit výkon našeho soupeře. V minulém utkání si přivodil úraz zad Lukáš Pištěk, na operaci se žlučníkem jde Seidel a Petra Boušku trápí vazy v koleni. Na hřiště se tak po delší době do základu podíval Kobliha a nutno podotknout, že hrál velmi dobře a pozice bránícího levého křídla mu slušela.
 
Utkání začalo opatrně a po klasické úvodní oťukávačce se hrálo především mezi vápny. Překvapivě se zdálo, že více ze hry máme my, ale asi to byl optický klam, jelikož první dvě gólovky jsme museli bránit my. No, my, spíš náš brankář Ryšavý, jenž bravůrním skokem pod nohy překazil radost samostatně postupujícímu útočníkovi a za chvíli si oba situaci zopakovali. Dále na těžkém terénu u levé lajny jsme vybojovali Trnobranským míč, ten se posunul na křídlo Koblihovi, ale Trnobranský následně nesrovnal nohy k zakončení. Krásnou akci Koblihy a Trnobranksého u lajny, předvádějíc umné kličky, mohl přetavit v branku Davídek, ale jeho projektil mířící na zadní tyč reflexivně vytáhl gólman hostí na roh. Pak předvedl Raček svůj parádní centr, ale Davídek byl nakonec v hlavičce jen o kousek kratší a míč tak nedokázal umístit mezi tyče. No a v závěru jsme ještě poděkovali domácím “střelcům”, kteří ve dvou jasný pozicích mířili mimo nebo do našich obránců ze dvou závarů.
 
Do druhého poločasu jsme vstoupili odhodlaní vstřelit branku a odvést minimálně bod, jelikož soupeř nás rozhodně nepřehrával. A byli jsme to my, kteří vzali otěže utkání do svých rukou. V šedesáté minutě se nejprve Davídek zastřeloval do brankáře, aby pak předvedl báječný průnik po lajně, předložil do vápna Pištěkovi, jenž prostřelil padajícího golmana. To ale bylo z naší strany vše. Nepochopitelně jsme vyklidili hřiště, nebyli si schopni předávat nabíhající hráče soupeře a tlačili se dopředu, místo aby jsme si to zkušeně vzadu pohlídali. A tak přišel gól z brejku, kdy vlastní odkop chytil zručský útočník a s šancí si se svým spoluhráčem poradili výtečně. No a pak si domácí vypracovali dvě gólovky, které trestuhodně zahodili. My se ale nepoučili a za chvíli fauloval ve vápně Tvrdý a kopala se pětka. Tu ovšem super zákrokem zneškodnil Ryšavý a kopal se roh. No, co k němu říct, nezvládli jsme ho ubránit, dostali druhý gól a zápas už dohrávali v křeči. Nad to ještě domácí zahodili co mohli, ale přeci jen svůj výkon korunovali brankou po trestném kopu. To všechno za deset minut a pak už se utkání v podstatě dohrávalo.
 
Ještě bych rád poděkoval Jardovi Mářincovi, jakožto trenérovi B mužstva a dorostu, že s námi jel a odkoučoval zápas za absentujícího p. Jirouska a také všem hráčům B mužstva, že nás podpořili v nelehké situaci se zraněnými hráči.
 
Další týden hostíme doma poslední Jankov a pokud máme svou roli v této soutěži odehrát důstojně, musíme vyhrát. Hraje se v neději od 17:00, přijďte nás povzbudit.