Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

TJ Sedlec-Prčice A - TJ Kunice 1:0 (0:0)

Poslední ligové kolo jsme odehráli za mlhavého počasí na vlastním hřišti proti čtvrtým Kunicím. V zápase už střelci uložili střelecké kopačky k zimnímu spánku a tak utkání musel rozhodnout precizní hlavičkou obránce Jarda Kabíček.

Sestava: Nerad - Kabíček J., Prchlík, Sedláček, Kabíček D. - Molnár D., Hájek,  Pištěk T., Kaňka - Davídek, Kabíček V.
 
Střídali: Molnár L.
 
Připraveni: Bouška
 
Branky: Kabíček J.
 
Diváci: 150
 
 
Na skvěle připraveném hřišti, na kterém nebyla znát polovina listopadu jsme byli prvních deset minut jasně lepší. Přehrávali jsme soupeře, tlačili jsme se před branku, nicméně finální fáze už v závěru podzimu není co bývala na začátku půlsezóny. Řadu dobrých úniků po křídlech jsme nedokázali přetavit v zakončení. Ve vápně nás bylo málo a tak krajní záložníci trefovali jen soupeřovi hráče. Pak se po deseti minutách srazili hlavami Sedláček se Skálou a pět minut se nehrálo. Vypadli jsme z tempa a už to bylo takové upracované, hrálo se mezi vápny. Přesto jsme měli gólovky ke skórování. Nejprve dobře hrající Kaňka našel na penaltě Davídka, ten trefil z první obránce a míč skákal do branky. Na brankové čáře ovšem hosty zachránil vynikajícím zákrokem Chadima. Poté uvolnil ve středu hřiště Davídek Pištěka, ten našel uličkou nabíhající Vaška Kabíčka, jemuž ovšem samostatný nájezd opět lapil kunický gólman. Pak se krásně opřel levačkou do odraženého balónu Pištěk, ale jeho rána mířila mimo tyče. Hosté se několikrát osmělili i na naší polovině. Pravý halv poslal několik dobrých centrů do vápna, kde ovšem vládnul Nerad, který si pro balóny vždy v pohodě došel. Měli jsme i několik rohových kopů, ale k zakončení jsme se nedostali a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.
 
Do druhé poloviny utkání jsme opět vstoupili výborně, hosté nevěděli co s námi a výsledkem byla branka. Z rohu zakroutil míč na přední tyč Kaňka a Jarda Kabíček byl ze všech hráčů nejvýše a krásně zakončil mimo dosah gólmana. Poté jsme měli ještě dvě tutovky, ze kterých jsme měli utkání rozhodnout. Nicméně ani Vašek Kabíček, ani Molnár své samostatné nájezdy neproměnili. A když nám nebyl uznán pro ofsajd Hájka gól po střele Davídka, tak jsme se začali soustředit na udržení výsledku. Hosté se začali tlačit do útoku a měli také šance. Z jedné z nich už se hosté skoro radovali, nicméně Prchlík byl proti, a hlavičkoval míč z brankové čáry mimo. V 80. minutě nás výborným zákrokem zachránil Nerad, když chytil samostatný nájezd hostí. Nerad poté opět kraloval při dlouhých nákopech před branku a do posledních minut už nikomu nedovolil ohrozit naší branku.
 
Závěr podzimu jsme uhráli takříkajíc na sílu. Už tam nebyla lehkost, chyběli nám jak Rataj, tak Všetečka s Novákem a Kaprálem. Jsme tak rádi, že podzim skončil, přes zimu se dají marodi do pořádku a na jaře budeme pokračovat v kvalitnějších výkonech. Po výsledkově skvělém podzimu by pak byl čirý alibismus hrát o něco jiného než o návrat do I. A třídy. 
 
Děkujeme všem našim fanouškům, že nás neopustili ani po sestupu z I.A třídy a chodili nás povzbuzovat ve skvělých počtech a dovedli nás tak na první místo v tabulce.
 
Moc děkujeme také všem správcům areálu za vždy perfektně připravené povrchy jak na hlavním hřišti, tak na tréninkovém hřišti!
 
Všechny fanoušky vyzývám k hlasování v Anketě Fotbalista Roku TJSP 2022. Pokud jste nehlasovali pomocí hlasovacích lístků přímo na hřišti, pošlete svoje hlasy (3 hráče v pořadí 1. - 3., své jméno) na email predseda@tj-sedlec-prcice.cz.