Generální partneři

Město Sedlec-Prčice

Farma Prčice

Innera s.r.o. Benešov



Hlavní partneři

Monínec, s.r.o.

Zemní Práce Hošna

WIFCOM

Compag Votice

R-D atelier



Mediální partner

Měsíčník Náš domov

Horké novinky

  • 22.11 15:48 - Výkonný výbor klubu:DĚKUJEME , HRÁČŮM,TRENÉRŮM A NAŠIM PARTNERŮM ZA PODPORU A PŘÍZEŇ.TĚŠÍME SE S VÁMI NA SHLEDANOU v jarní části sezony 20223-24
  • 28.08 09:39 - 1.kolo, 30.08.2023 17:30 Kosoř - Sedlec-Prčice
  • 05.07 19:28 - kRAJSKÉ SOUTĚŽE ROZLOSOVÁNY ,MUŽI HRAJI iI.A.TŘIDU SK.A

Aktuální články

VEO kamera míří do našeho klubuí.

Přípravná utkání

SKFS zapůjčí do našeho klubu VEO kameru

Smutná zpráva pro náš klub

Zprávy z klubu

Opustil nás bývalý hráč,trenér Jaromír Jelen

Nováček z Příbrami neuspěl ani napotřetí, utkání se dvěma penalty vyznělo lépe pro Sedlec-Prčice

Domácí fotbal

Spartak Příbram podává na začátku nové sezony sympatické výkony, ani s Vestcem, ani s Jílovištěm, to ale nestačilo na body. Další příležitost k radosti z první výhry, nebo alespoň remízy, měli příbramští v utkání na půdě dalšího nováčka - Sedlec-Prčice. Ten dokázal zatím jednou zvítězit. Zápas nabídl několik šancí, dvě penalty a po devadesáti minutách radost domácích.

Hodnocení jarní části sezony 2023

Zprávy z klubu

Postup do I.A.třídy Muži A

TJ Sedlec-Prčice "A" - TJ Jawa Divišov 6:1 (3:1)

Zprávy z klubu

Pohodová výhra na úvod jarní části sezóny v I.B třídě středočeského kraje, skupiny D. Soupeř z Divišova po sestupu z I.A třídy zatím hledá svou tvář, před utkáním měl jen 12 bodů a k nám přijel pouze s 12 hráči. Celé utkání jsme měli pod kontrolou a vyšším rozdílem jsme nevyhráli jen díky neproměněným šancím.

Hodnocení podzimní sezony2022

Zprávy z klubu

Hodnoceni ,hráči a realizační tým.

TJ Sedlec-Prčice A - TJ Kunice 1:0 (0:0)

Zprávy z klubu

Poslední ligové kolo jsme odehráli za mlhavého počasí na vlastním hřišti proti čtvrtým Kunicím. V zápase už střelci uložili střelecké kopačky k zimnímu spánku a tak utkání musel rozhodnout precizní hlavičkou obránce Jarda Kabíček.

TJ Sedlec-Prčice "A" - TJ Sokol Teplýšovice 2:1 (2:1)

Zprávy z klubu

Poslední říjnový víkend přinesl krásné počasí a na skvěle připraveném trávníku se dal očekávat kvalitní fotbal. Přijet totiž měli Teplýšovice, které se pohybují na 4-5 místě tabulky a obvykle hrají kombinační fotbal. Hosté u nás předvedli dobrý výkon a utkání by asi více slušela remíza, nicméně produktivita byla na naší straně.

AFK Kácov - TJ Sedlec-Prčice "A" 1:1 (0:1)

Zprávy z klubu

Do Kácova jsme odjeli v oslabené sestavě a spolu s deštivým počasím a blátivým terénem to nevěštilo nic dobrého. Na utkání nebyli Rataj, Hájek a Všetečka a tak je na hřišti nahradili dorostenci Novák s D. Kabíčkem a ještě loni dorostenec Molnár.

TJ Sedlec-Prčice "A" - TJ Velké Popovice 5:1 (3:1)

Zprávy z klubu

Za neobvykle slunečného a teplého říjnového víkendu jsme v domácím utkání nastoupili proti hostům z Velkých Popovic. Hrál první s posledním a tak se dal očekávat zápas na jednu branku, ale hosté hráli sympaticky a tak rozdíl v tabulce až tolik znát nebyl.

Starší články | Všechny články